Antena Căutare

Companiile aeriene și-au reluat zborurile din București. Ce trebuie să știe și să respecte pasagerii

După trei luni de întrerupere aproape totală, cerul Europei va fi străbătut din nou de avioane cu pasageri. Companiile aeriene și-au reluat zborurile din București. Ce trebuie să știe și să respecte pasagerii.

După trei luni de întrerupere aproape totală, cerul Europei va fi străbătut din nou de avioane cu pasageri.

Valentin Iordache, purtător de cuvânt Compania Națională Aeroporturi București, a explicat ce trebuie să știe și să respecte pasagerii care folosesc avionul.

De acum, şi românii pot să zboare către 17 state europene, fără grijă că la întoarcere trebuie să intre în izolare. Doar că repornirea curselor nu este chiar simplă.

Ce trebuie să știe și să respecte pasagerii.

Sunt reguli stricte de protecție sanitară pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni și din acest motiv se recomandă sosirea pasagerilor cu cel puțin trei ore înainte de decolare, atrage atenția Valentin Iordache, directorul de comunicare al aeroportului.

"Gruparea se face afară, la corturi și de acolo se vine în mod oraganizat la terminal. Având în vedere ploaia de azi, pasagerii au fost duși într-o zonă special amenajată. Trebuie să păstrăm masca pe gură și pe nas, trebuie să păstrăm distanță de un metru și jumătate față de cei din jur, să ne dezinfectăm mâinile, să ascultăm ceea ce ni se solicită de către personalul din aeroport și singura zonă unde se poate staționa este cea de îmbarcare.", a spus Valentin Iordache.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Smiley News: Râul din România ce a ajuns să fie blocat de un baraj de gunoaie! | VIDEO... Bună dimineața, sănătate! Cum putem combate tristețea, anxietatea și depresia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x