CONCURS! Cea mai sexy mămică la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum te poți înscrie

Emisiunea Neatza lansează a cincea ediție a concursului “Cea mai sexy mamică!”. Poți fi tu una dintre ele dacă te înscrii în concurs.

Cea mai sexi mămică

Antena 1

Tot ce trebuie să faci este să vii și să demonstrezi că ești o mamă super cool, dar și super frumoasă!

Cerințele minime sunt să fii mamă, să ai un zâmbet cu adevărat fermecător și să te bucuri din tot sufletul. Arată-ne că ești cu adevărat o femeie plină de viață, care are grijă de copiii săi excepțional și care arată trăznet!

Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public, ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Dar desigur, acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Cum te poți înscrie în concursul "Cea mai sexy mămică la Neatza cu Răzvan și Dani"

Neatza îți înfrumusețează viața! Fă-te cunoscută și arată tuturor ce înseamnă să fii o femeie și de casă și dar și frumoasă! Spune-ne cum te cheama, ce vârstă ai, de unde ești, numărul de telefon, e-mailul la care te putem găsi cu ușurință, spune-ne dacă ai vreo poreclă sau alint special, dar și care sunt talentele tale.

Însă nu este tot! Neatza te pune la încercare și îți testează potențialul printr-un mic test care se regăsește aici: https://a1.ro/neatza/ceamaisexymamica/.

Trebuie să ne mai spui care este cel mai frumos compliment pe care îl știi, la ce oră te trezești, cine te consideră "sexy mămică" și dacă ești pregătită să devii celebră sau nu.

Pe lângă asta, vrem să știm cum te putem găsi pe Instagram, pe Facebook, pe WhatsApp (dacă ai), dar și în ce stare civilă te afli, câți copilași crești și ce studii ai.

Arată-ne și câteva fotografii cu tine, maximum cinci poze, ca să te putem vedea și ca să ai cu ce te mândri.

Înscrie-te în concurs: https://a1.ro/neatza/ceamaisexymamica/.

Ultimele știri