CONCURS! Prepară un espresso perfect la tine acasă și câștigă un cappucinator și pachete Supremo

Săptămâna bună începe cu o cafea bună! Pentru iubitorii dimineților pline de energie un espresso este varianta perfectă pentru a-ți începe ziua! Cum putem prepara repede o cafea aromată.

Prepară un espresso perfect la tine acasă

shutterstock

Espresso este varianta scurtă și concentrată a băuturii, obținută prin trecerea sub presiune a apei calde deasupra cafelei măcinate.

Pentru momentele speciale, Doncafe a lansat un nou sortiment de cafea denumit Supremo, 100% Arabica, cu boabe de cafea prăjite lent cu gust dulce și fructat pentru a dezvălui toate aromele, fiind singura specie de cafea folosită la competițiile mondiale.

Cum preparăm un espresso perfect

Pentru un espresso inegalabil, Alex Niculae, campionul mondial la prăjirea cafea a oferit la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta unei cafele perfecte preparată rapid cu ajutorul espressorului. Pentru început se pune la încălzit apa, iar mai poi se adugă cafeaua. Gramajul ideal pentru un espresso aromat și punernic este de 12 g.

După ce am adăugat cafeaua, nu presăm cu putere, ci lăsăm aerul să pătrundă printre boabele fin măcinate pentru ca apa să scoată cele mai profunde arome.

Alex Niculae împreună cu Doncafe a pregătit câteva surprize speciale pentru iubitorii dimineților perfecte. Sunt puse în joc multe premii pentru cei care îndrăgesc cafeaua, printre care se numără un cappuccinator pentru o băutură ca la carte, dar și multe pachete de cafea.

Premiul săptămânal: 1 Cappuccinator și 12 x Pachete Supremo de 500 g.

Cine este al doilea câștigător al concursului Doncafe

este al doilea câștigător al concursului Doncafe, care va intra în posesia premiului săptămânal ce constă într-un Cappuccinator și 12 pachete de Doncafe Supremo de 500 g.

Urmează încă două săptămâni în care și tu poți câștiga noul sortiment de cafea Supremo 100% arabica. Intră pe https://supremo100arabica.a1.ro/ și răspunde la întrebări despre cum îți bei cafeaua și poți fi tu unul dintre fericiții câștigători.

Ultimele știri