Antena Căutare

Connect-R a dezvăluit secretul! De ce a recurs la schimbarea radicală de look, care-l face de nerecunoscut? "Hai ca vă spun adevărul!" | Video

Connect-R a dezvăluit secretul. Artistul a povestit care a fost motivul pentru care a recurs la schimbarea radicală de look, care îl face de nerecunoscut.

Pentru Connect-R, pandemia înseamnă întoarcerea la natură și bucuria pentru lucrurile mici care până acum erau ignorate.

Carmen de la Sălciua, momente dificile! Ce i s-a întâmplat artistei! | Video

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spre surprinderea tuturor, Răzvan a declarat în direct la Neatza, că și el își dorește o astfel de schimbare a culorii părului.

Connect-R, piesă nouă

Care este numele real al lui Nicole Cherry! Ce scrie în buletinul artistei

Connect-R a vorbit despre noua lui piesă, dar și despre concertul care va avea loc sâmbătă, dupa un timp îndelugat de lipsit de pe scenă.

Titlul albumului lui Connect-R se numește "Înapoi la zero", iar în aproximativ două săptămâni va lansa o noua piesă cu Randi.

Urmăriți declarațiile lui Connect-R, accesând clipul video de mai sus, difuzat la "Neatza cu Răzvan și Dani."

Cum să-ți calculezi cifra destinului și ce carieră să alegi în funcție de acest număr | VIDEO... Horoscopul zilei, 17 iulie 2020. Zodia care învață să nu mai pună atât de mult suflet în ceea ce face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x