Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Connect-R, lucruri neștiute despre artist. "Sunt un om cu rușine de Dumnezeu!"

Invitat prin videocall la "Neatza cu Răzvan și Dani", Connect-R a explicat cum își petrece timpul în izolare și a împărtășit telespectatorilor emisiunii câteva din lucrurile pe care aceștia nu le văd când artistul se află pe scenă.

Invitat prin videocall la Neatza cu Răzvan și Dani, Connect-R a explicat cum își petrece timpul în izolare, dar a făcut și dezvăluiri pe care fanii nu le văd atunci când artistul se află pe scenă.

Connect-R a dezvăluit ce se află cu adevărat în sufletul lui și care este legătura sa cu divinitatea.

În spatele imaginii de "băiat rebel", pe care îndrăgitul solist o afișează pe scenă, Connect-R ascunde în suflet o legătură specială cu Divinitatea. De asemenea, optimismul și înțelepciunea artistului sunt demne de urmat.

A-Mill și Connect-R lansează melodia N-ai fost acolo. Cum s-au întâlnit cei doi artiști

Nu sunt un om cu frică de Dumnezeu, îmi place să spun că sunt un om rușine față de Dumnezeu.

Artistul se pare că în adâncul sufletului este o persoană sensibilă, care știe să aprecieze ceea ce are. Mai mult, declară că în orice lucru mai puțin plăcut, există și un lucru bun, iar orice niu se întâmplă are un scop cu final fericit.

"Orice suferință este spre îndreptare. Trebuie să ne simțit binecuvântați pentru asta."

De obicei, de Paște, artistul după slujba de Înviere, mergea să petreacă. Anul acesta a petrecut cu Maya, fiica lui, care este o fetiță în vârstă de șase ani, o frumusețe de copilă, care este mândria artistului. În familia artistului, tradiția este la mate cinste, astfel că fiica sa Maya a fost responsabilă cu decorarea ouălor de Paște.

Connect-R crede că pandemia este o lecţie de la Dumnezeu. Mesajul artistului

Este primul an, când artistul petrece atât de mult timp în familie. Optimismul său, însă, ar trebui să fie un exemplu de urmat pentru toată lumea.

"Fericirea înseamnă capacitatea de a vedea ceva bun în orice. Există părți bune în orice rău."

Urmăriți toate declarațiile lui Connect-R, invitat prin video call, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Video