Antena Căutare

Cei mai simpatici mini Răzvan și Dani! Copiii fostului fotbalist Costin Lazăr, show, în direct! „De aia n-ai timp de fete!”. Video

Cei doi fii ai fostului fotbalist Costin Lazăr au făcut show, în direct, luni, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ștefan și Nicolas Lazăr au demonstrat că sunt perfecți ca mini Răzvan și mini Dani! Unul brunet, altul șaten, cei doi simpatici au făcut show, într-un test fulger.

„E greu cu doi băieți. Am prea multe activități cu ei. Școal, fotbal, meditații...”, a spus Costin Lazăr.

Cu o diferență de un an și jumătate între ei, cei doi băieți pasionați de fotbal au răspuns la întrebările lui Dani Oțil, între care s-au numărat: „Cine are mai mult succes la fete”, „Cui îi place mai mult școala” și „Care dintre ei este probabil să se căsătorească primul”.

„De aia n-ai timp de fete!”, a reacționat Dani Oțil, cu referire la unul dintre copii, amuzându-se de răspunsurile pe care le-a primit.

Tatăl celor doi simpatici, Costin Lazăr, a jucat pentru Rapid, din 2006, fiind cumpărat de la Sportul o dată cu Ionuț Mazilu. S-a impus repede în echipă, fiind caracterizat prin determinarea cu care se implică în joc. A debutat la echipa națională a României pe 12 noiembrie 2005, într-un meci amical împotriva Coastei de Fildeș, terminat cu scorul de 1-2. S-a retras din activitate de la FC Voluntari, după un meci terminat la egalitate cu Dinamo.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani! lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrierile se fac aici.

A ajuns primul român calificat la Olimpiadă, dar a trăit o spaimă imensă. "Era să mor!"... Ups! Dani Oțil ar putea dormi în balcon în noaptea asta! Ce a spus despre fiica lui Nico: „E și tatuată!”. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x