Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Copilul tău e pasionat de tenis? Hai cu el la selecția Federației Române de Tenis!

 

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Centrul Național de Tenis, alături de Alina Tecsor, ne da ultimele detalii despre selecția Federației Române de Tenis.

Simona Halep a cucerit inimile românilor și majoritatea copiilor vor să-i calce pe urme, atfel Federația Româna de Tenis vine în sprijinul lor și organizează maine o mare selecție, începând cu ora 11:00, la Centrul Național de Tenis. 

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între cinci și opt ani, care sunt pasionați de tenis și care vor să se inițieze în acest sport. 

Copiii selectați vor primi, timp de un an, o bursă pentru a se antrena în cadrul cluburilor de tenis. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI