Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Cum trebuie să combini alimentele, în perioada de izolare, ca să nu te îngrași! „Fructele se mănâncă separat de mesele principale” VIDEO

Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, a explicat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum trebuie să combinăm corect alimentele, mai ales atunci când stăm izolați în casă.

„Trebuie să ne gândim atunci când gătim cum să pregătim mâncarea ca să fie mai sănătoasă. De exemplu, am putea să adăugăm ierburi aromatice, care țin foarte mult, nu sunt perisabile. Și am putea să le combinăm, în așa fel încât textura alimentelor să fie potrivită, iar acestea să fie sățioase și gustoase.

Fructele se mănâncă separat de masă. Nu la desert, cum suntem învățați. Și se pot combina cu oleaginoasele. Aceasta ar putea fi o a patra masă.

Seara, pentru că nu ne mai trebuie foarte multă energie, putem consuma carne – care este greu digerabilă. După ce mâncăm carne, nu prea mai avem mult spor, cam toată energia se duce la sistemul digestiv. Asociem carnea cu legume sau cu salate din verdețuri, vegetale”, a explicat medicul.

Urmăriți întreaga explicație în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro