Antena Căutare

Bella Santiago, în direct, din autoizolare! Cum își petrece timpul acasă! Dani Oțil a admonestat-o: „Te rog eu mult, ești prea dezbrăcată” – VIDEO

Bella Santiago a povestit, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum își petrece timpul în autoizolare, acasă, în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Cântăreața Bella Santiago a recunoscut că se plictisește și a spus că gătește în fiecare zi.

„M-am plictisit. Gătesc în fiecare zi, în această perioadă. Sunt cu fetița mea și mâncăm împreună. Fac și prăjituri. Am învățat să fac salată. Știu să fac și ciorbă rădăuțeană și ciorbă de perișoare”, a spus ea.

Bella Santiago a precizat că lucrează și la o nouă melodie și că o parte din timp și-o petrece făcând teme alături de fiica ei.

Dani Oțil n-a pierdut ocazia să o admonesteze pe Bella Santiago, pentru că a apărut „prea dezbrăcată” în ultimul ei vidoclip.

„Te rog eu mult, ești prea dezbrăcată în ultimul videoclip! În următorul, să apari foarte îmbrăcată!”, a spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De ce nu respectă românii măsurile luate de stat în perioada carantinei, în contextul pandemiei de coronavirus. VIDEO... Cum trebuie să combini alimentele, în perioada de izolare, ca să nu te îngrași! „Fructele se mănâncă separat de mesele p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x