Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Bella Santiago, în direct, din autoizolare! Cum își petrece timpul acasă! Dani Oțil a admonestat-o: „Te rog eu mult, ești prea dezbrăcată” – VIDEO

Bella Santiago a povestit, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum își petrece timpul în autoizolare, acasă, în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Cântăreața Bella Santiago a recunoscut că se plictisește și a spus că gătește în fiecare zi.

„M-am plictisit. Gătesc în fiecare zi, în această perioadă. Sunt cu fetița mea și mâncăm împreună. Fac și prăjituri. Am învățat să fac salată. Știu să fac și ciorbă rădăuțeană și ciorbă de perișoare”, a spus ea.

Bella Santiago a precizat că lucrează și la o nouă melodie și că o parte din timp și-o petrece făcând teme alături de fiica ei.

Dani Oțil n-a pierdut ocazia să o admonesteze pe Bella Santiago, pentru că a apărut „prea dezbrăcată” în ultimul ei vidoclip.

„Te rog eu mult, ești prea dezbrăcată în ultimul videoclip! În următorul, să apari foarte îmbrăcată!”, a spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro