Antena Căutare

Credeai că le-ai văzut pe toate? Acesta este cel mai tare mesaj de pe Facebook:: „Âmi place oamenii deștepți, dar nu m-ai deștep-ți decât...”

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au navigat pe internet și au găsit adevărate izvoare de „înțelepciune” printre utilizatorii de Facebook!

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au navigat pe internet și au găsit adevărate izvoare de „înțelepciune” printre utilizatorii de Facebook!

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Și de data aceasta, greșelile gramaticale au făcut subiectul unor glume savuroase în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum să nu te amuzi când citești mesaje precum: "Âmi place oamenii deștepți, dar nu m-ai deștep-ți decât sunt io" sau „Ce am în cap am și în minte”

Urmărește clipul video de mai sus ca să te delectezi cu întregul moment amuzant de la emisiunea de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Răzvan și Dani s-au apucat de cântat, dar s-a lăsat cu show de comedie! ”Mărțișoare, mărțișoare; Împărțim la fiecare...Ș... Dani Oțil, gest extraordinar pentru George Baltă, un fost rugbyst care a ajuns în scaunul cu rotile! „Ca să te motivez s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x