Antena Căutare

Cristian Căldăraru, al doilea erou local al campaniei EU Protects coordonată de Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană a lansat o nouă campanie de comunicare denumită „Eu Protects”, care vizează creșterea gradului de conștientizare cu privire la protecția pe care UE o asigură cetățenilor săi, în fața amenințărilor globale și a altor pericole.

Uniunea Europeană a lansat o nouă campanie de comunicare denumită „Eu Protects”, care vizează creșterea gradului de conștientizare cu privire la protecția pe care UE o asigură cetățenilor săi, în fața amenințărilor globale și a altor pericole. Elementul central al acestei campanii îl constituie înlănțuirea eroilor obișnuiți care lucrează pentru UE sau beneficiază de sprijin din partea acesteia în toate statele membre, unindu-și forțele și cooperând.

Cristian Căldăraru este cel de-al doilea erou local al campaniei EU Protects coordonată de UE şi-a început activitatea ca paramedic în cadrul SMURD în anul 2008. Timp de șapte ani, Cristian a format viitori pompieri.

„Centrul de Formare și Pregătire al Pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București reprezintă locul unde eu m-am format ca și instructor de prim-ajutor. Locul în care împreună cu ceilalți colegi ai mei am reușit să formez foarte mulți pompieri, care să devină paramedici și să activeze pe mașinile de prim-ajutor.” , a declarat Cristian Căldăraru.

Anul trecut, Cristian a primit titlul de erou local în cadrul campaniei EU Protects.

Adrian Mutu, interviu exclusiv la Neatza cu Răzvan şi Dani! "O să devin antrenor principal cu licenţă Pro!"... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Jurământ halucinant la Parohia Tășnad: "Nu bea alcool, decât un litru pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x