Antena Căutare

Cristian Căldăraru, al doilea erou local al campaniei EU Protects coordonată de Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană a lansat o nouă campanie de comunicare denumită „Eu Protects”, care vizează creșterea gradului de conștientizare cu privire la protecția pe care UE o asigură cetățenilor săi, în fața amenințărilor globale și a altor pericole.

Uniunea Europeană a lansat o nouă campanie de comunicare denumită „Eu Protects”, care vizează creșterea gradului de conștientizare cu privire la protecția pe care UE o asigură cetățenilor săi, în fața amenințărilor globale și a altor pericole. Elementul central al acestei campanii îl constituie înlănțuirea eroilor obișnuiți care lucrează pentru UE sau beneficiază de sprijin din partea acesteia în toate statele membre, unindu-și forțele și cooperând.

Cristian Căldăraru este cel de-al doilea erou local al campaniei EU Protects coordonată de UE şi-a început activitatea ca paramedic în cadrul SMURD în anul 2008. Timp de șapte ani, Cristian a format viitori pompieri.

„Centrul de Formare și Pregătire al Pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București reprezintă locul unde eu m-am format ca și instructor de prim-ajutor. Locul în care împreună cu ceilalți colegi ai mei am reușit să formez foarte mulți pompieri, care să devină paramedici și să activeze pe mașinile de prim-ajutor.” , a declarat Cristian Căldăraru.

Anul trecut, Cristian a primit titlul de erou local în cadrul campaniei EU Protects.

Adrian Mutu, interviu exclusiv la Neatza cu Răzvan şi Dani! "O să devin antrenor principal cu licenţă Pro!"... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Jurământ halucinant la Parohia Tășnad: "Nu bea alcool, decât un litru pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x