Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cristina Ciobănaşu face dezvăluiri din culisele ultimelor două episoade din Sacrificiul. Anunțul așteptat de toată lumea: "Urmează și sezonul doi la anul!"

Primul sezon din serialul "Sacrificiul" se apropie de final! Cristina Ciobănaşu, actriţa din producţia difuzată de Antena 1, în fiecare miercuri şi joi, a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Urmează ultimele două episoade din acest sezon. În această seară și mâine seară de la ora 20:00, pe Antena 1.

Cristina Ciobănașu face anunțul așteptat de toată lumea: Urmează și sezonul doi la anul! Nu se știe, încă, data primei difuzări!

"Ceea ce pot să vă spune este că se bat clopotele de nuntă. Andrei (Denis Hanganu) și Ioana (Oana Cârmaciu) par că vor să facă o nuntă, dar nu știm dacă se încheie cu final ferici sau nu, rămâne de văzut! Se întâmplă niște lucruri fascinante, mai ales în familia Oprea, unde Lili (Michaela Prosan) își bagă nasul, ca de obicei. Alin (Alexandru Ion) este foarte hotărțt să distrugă toată această familie ca să ia firma.

Și ce pot spune că este interesant este faptul că Iris (Cristina Ciobănașu) are un rol important în poveste pentru că aduce un personaj important în povestea celor trei surori care s-au regăsit și anume Elena (Ana Ciontea), Eliza aka Veorica (Adriana Trandafir) și Eva (Maia Morgenstern). Va fi un moment foarte emoționant. Noi la filmare am, așa, o presiune, a fost o atmosferă foarte apăsătoare pentru că e un subiect dificil, delicat.", spune Cristina Ciobănașu.