Căutare Live

Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor. Ce filme va merita să vezi în acest weekend

Irina Margareta Nistor a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", cronica de film pentru această săptămână. A vorbit despre „Maleficent - Mistress of Evil”, „The Lighthouse” și „It must be heaven”.

Irina Margareta Nistor a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", cronica de film pentru această săptămână. A vorbit despre „Maleficent - Mistress of Evil”, „The Lighthouse” și „It must be heaven”.

„Nu trebuie să vă luați după trailer, care e mult mai puțin reușit decât filmul propriu-zis, care e extrem de spectaculos și e inclusiv o paradă a modei de la un capăt la altul și chiar râdeam aseară cu Alin Gălățescu și îi spuneam: Pe când o să avem și noi o rochie de mireasă care în timp ce te îndrepți spre altar își schimbă de trei ori nuanța? Angelina Jolie este foarte fericită să joace acest rol, care nu știu dacă e negativ sau nu până la capăt, trebuie să îl vedeți cu multă grijă. Eu cel mai tare am invidiat aripile alea ale ei, care sunt spectaculoase”, a spus Irina Margareta Nistor despre „Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent – Mistress of Evil”.

Irina Margareta Nistor a vorbit și despre „The Lighthouse”, ce are premiera în acest weekend la Festivalul Dracula de la Brașov.

„Este un film făcut de un regizor care inițial a fost scenograf. Și se vede că a ales alb-negru pentru povestea cu pricina. În momentul de față rulează la Londra pe marile ecrane. E mai mult decât un film de groază”, a explicat ea.

Irina Margareta Nistor a vorbit și despre „It must be heaven”. „Este un film foarte special. A fost poate unul dintre cele mai tandre filme de anul acesta. Mai puțin violent decât celelalte”, a spus ea, printre altele, despre acest film.

„Alo, păpușel! Te dau o tură?”. Ramona Olaru a fost spaima șoferilor la Salonul Auto București! Ce idee extraordinară i-... Ups! Dani Oțil și Răzvan Simion au dat de belea, cu iubitele în culise! Cum i-au făcut Gabriela Prisăcariu și  Lidia Bub...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x