Antena Căutare

Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor. Ce filme va merita să vezi în acest weekend

Irina Margareta Nistor a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", cronica de film pentru această săptămână. A vorbit despre „Maleficent - Mistress of Evil”, „The Lighthouse” și „It must be heaven”.

Irina Margareta Nistor a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", cronica de film pentru această săptămână. A vorbit despre „Maleficent - Mistress of Evil”, „The Lighthouse” și „It must be heaven”.

„Nu trebuie să vă luați după trailer, care e mult mai puțin reușit decât filmul propriu-zis, care e extrem de spectaculos și e inclusiv o paradă a modei de la un capăt la altul și chiar râdeam aseară cu Alin Gălățescu și îi spuneam: Pe când o să avem și noi o rochie de mireasă care în timp ce te îndrepți spre altar își schimbă de trei ori nuanța? Angelina Jolie este foarte fericită să joace acest rol, care nu știu dacă e negativ sau nu până la capăt, trebuie să îl vedeți cu multă grijă. Eu cel mai tare am invidiat aripile alea ale ei, care sunt spectaculoase”, a spus Irina Margareta Nistor despre „Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent – Mistress of Evil”.

Irina Margareta Nistor a vorbit și despre „The Lighthouse”, ce are premiera în acest weekend la Festivalul Dracula de la Brașov.

„Este un film făcut de un regizor care inițial a fost scenograf. Și se vede că a ales alb-negru pentru povestea cu pricina. În momentul de față rulează la Londra pe marile ecrane. E mai mult decât un film de groază”, a explicat ea.

Irina Margareta Nistor a vorbit și despre „It must be heaven”. „Este un film foarte special. A fost poate unul dintre cele mai tandre filme de anul acesta. Mai puțin violent decât celelalte”, a spus ea, printre altele, despre acest film.

„Alo, păpușel! Te dau o tură?”. Ramona Olaru a fost spaima șoferilor la Salonul Auto București! Ce idee extraordinară i-... Ups! Dani Oțil și Răzvan Simion au dat de belea, cu iubitele în culise! Cum i-au făcut Gabriela Prisăcariu și  Lidia Bub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x