Căutare Live

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Acasă la Tata, Nebraska și Perfetti Sconosciuti

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Acasă la Tata, Nebraska și Perfetti Sconosciuti.

Acasă la tata este un film românesc din 2015 regizat de Andrei Cohn după un scenariu de Mimi Brănescu, autorul piesei omonime.

Rolurile principale sunt interpretate de actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu.

Acasă la tata este o piesă despre cei care nu câștigă. Nu despre cei învinși, ci despre cei care nu câștigă, sau, cum ar spune un personaj din piesă, despre cei care atunci când ajung la linia de start constată că „toți ceilalți au plecat deja”.

Nebraska este un film american de comedie-dramă din 2013, alb-negru, scris de Bob Nelson și regizat de Alexander Payne. Îl joacă pe Bruce Dern, Will Forte, June Squibb și Bob Odenkirk.

Perfetti Sconosciuti este un film italian de comedie-dramă din 2016 regizat de Paolo Genovese. A fost lansat în Italia pe 11 februarie 2016. Filmul a avut un succes critic și comercial, câștigând David di Donatello în categoria Cel mai bun film și obținând peste 16 milioane de euro în Italia.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Sportivii au liber să reînceapă antrenamentele în bazinele de înot. Camelia Potec explică ce reguli trebuie să fie respe... Echipa Neatza face turul teraselor după marea redeschidere. Ce reguli le dau bătăi de cap managerilor...
Ultimele știri