Antena Căutare

Cronica filmelor care trebuie vizionate: „Nu mă atinge-mă”, recompensat cu Ursul de Aur la Berlin. Irina Margareta Nistor: „Comentariile au fost foarte amestecate!”

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate. Printre acestea, cel mai controversat și cunoscut film al momentului, ”Touch Me Not”, recompensat cu Ursul de Aur la Berlin.

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate. Printre acestea, cel mai controversat și cunoscut film al momentului, ”Touch Me Not”, recompensat cu Ursul de Aur la Berlin și regizat de Adina Pintilie.

Pelicula a stârnit controverse în întreaga lume: criticii de film fie îl ridică în slăvi pentru originalitate și pentru viziunea regizorului, fie îl desființează, pe motiv că ar fi static și plictisitor și ar conține multe scene de senzualitate extremă.

Irina Margareta Nistor a afirmat la „Neatza” că majoritatea „comentariile a fost foarte amestecată!”

„Oricât de fascinantă și originală ar fi abordarea lui Pintilie asupra intimității, ea nu devine niciodată cu caracter voyeuristic, nici măcar atunci când prezintă nuditate frontală. Acolo unde alți regizori ar stărui, ea dezvăluie puțin, fără să judece, și mută camera de filmat [...] Pelicula este filmată superb, cu scene post-moderniste de bun gust, ale lui George Chiper-Lillemark, și editat frumos de Pintilie”, remarcă Hollywood Reporter.

Venită direct din Maramureș, frumoasa artistă Alexandra Zeller le-a adus matinalilor „compot de prune”, iar vecinelor, c... A trecut Dragobetele, dar nu ai cum rata această melodie de dragoste! Nico cântă, la Neatza, melodia "Suflet perech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x