Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO

Dacă și tu credeai că le-ai văzut pe toate, atunci te înșeli amarnic! La emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost prezentat un clip video de senzație, realizat de un șofer care a observat un detaliu bizar pe drum!

Simpaticul Cătălin Oprișan de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat unul dintre cele mai interesante clipuri video de pe internet. Milioane de oameni au privit cu mult interes filmarea realizată de un șofer din Letonia.

O CIOARĂ, FILMATĂ CÂND AJUTĂ UN ARICI SĂ TREACĂ STRADA

Omul era atent la drum atunci când un mic detaliu i-a atras atenția.

citește și: O femeie și-a prins iubitul cum o înșală, în timpul unui LIVE pe Facebook! Reacția de milioane a tinerei

Bărbatul a pus rapid mâna pe telefon și a început să filmeze momentul în care o cioară ajută un arici mai leneș să treacă drumul în siguranță!

Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO

O cioară și un arici au uimit milioane de oameni

Chiar dacă ariciul e destul de lent și face numeroase pauze pe drum, pasărea nu își pierde răbdarea, ci are grijă să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l încuraja pe noul său prieten să traverseze rapid drumul, până la un loc ferit.

citește și: Ce-au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnint numeroase reacții. Cine ar fi crezut că o cioară poate să dea dovadă de atât de multă grijă?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi toată filmarea!

Video