Antena Căutare

Cum "agățau" Dani Oțil și Răzvan Simion în tinerețe. Au recunoscut totul în direct

Cei doi prezentatori simpatici de la "Neațza cu Răzvan și Dani", au mărturisit în direct modul lor de a "agăța" fetele în tinerețe.

Răzvan Simion și Dani Oțil pe scena X-Factor, vorbesc la microfon, îmbbrăcați cu cămăși albe.
Cei doi prezentatori simpatici de la "Neațza cu Răzvan și Dani".

Dani Oțil și Răzvan Simion au vorbit despre perioada în care mergeau la discotecă. Aceștia își amintesc cu drag de vremurile din tinerețe, însă afirmă că nu aveau noroc în dragoste.

Prezentatorii matinalului de la Antena 1, au susținut că dansul era punctul lor forte și că aveau un program de 15 minute de rock and roll, cu care impresionau fetele.

"Dansam ca girofarul, dar tot între noi. Nu aveam instinct de vânători, dar nici momeală", a spus Răzvan Simion.

Aceștia au mai afirmat și faptul că fetele frumoase erau luate de băieții cu bani, iar ei nu mai aveau nimic de cucerit. "Așteptam ca cei cu bani să le ia pe fetele mișto, iar noi ne uitam după urâte.”, a fost replica dată de Dani Oțil.

Îi puteți urmări pe Răzvan Simion și Dani Oțil în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8:00, la Neațza cu Răzvan și Dani, pe Antena 1.

Florin Ristei și-a prezentat familiei "colega": "Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi"... Horoscopul zilei 30 octombrie 2020. Berbecii pot avea probleme financiare, află ce se întâmplă cu Peștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x