Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Cum alegem grădinița potrivită pentru copil. Ghidul părintelui responsabil

Șerban Iosifescu, președintele Agenției Române de Asigurare a Calității Învățământului Preuniversitar (ARACIP), a explicat la „Neatza cu Răzvan și Dani” cum trebuie să alegem grădinița pentru copilul nostru.

Șerban Iosifescu, președintele Agenției Române de Asigurare a Calității Învățământului Preuniversitar (ARACIP), a explicat la „Neatza cu Răzvan și Dani” cum trebuie să alegem grădinița pentru copilul nostru.

„În primul rând, dacă dorește să aibă o grădiniță aproape de locuință sau vrea anumite tipuri de servicii educaționale sau dacă își permite o locuință privată sau nu și costurile asociate. Ar trebui să aibă în vedere siguranța copilului”, a explicat el.

„Spațiile respective, în care se desfășoară activitățile, indiferent dacă sunt de grădiniță, de îngrijire copii, de tip afterschool sau alte tipuri, spațiile trebuie să aibă toate autorizațțiile necesare, să fi fost inspectate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență și de Direcția pentru Sănătate Publică, care dau apoi autorizații de securitate la incendiu și autorizații sanitare de funcționare”, a adăugat Șerban Iosifescu.

Apoi, intră în calcul calificarea cadrelor didactice și în general a personalului care are grijă de copii.

„Tot din punct de vedere al siguranței dar și din punct de vedere al competențelor care se dezvoltă în astfel de programe”, a explicat Șerban Iosifescu.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!