Antena Căutare

Cum ar fi ca anul 2023 să-ți aducă o casă? Cu concursul homeZZ.ro poți câștiga o casă în Drumul Taberei Residence!

homeZZ.ro și Drumul Taberei Residence au pregătit un concurs cu o casă cadou! Premiul oferit este o super casă chiar în acest ansamblu din București.

concurs homezz
homeZZ.ro și Drumul Taberei Residence au pregătit un concurs cu o casă cadou! Premiul oferit este o super casă chiar în acest ansamblu din București. | Antena 1

homeZZ.ro și Drumul Taberei Residence au pregătit un concurs cu o casă cadou! Premiul oferit este o super casă chiar în acest ansamblu din București.

Ansamblul Drumul Taberei Residence este construit de dezvoltatorul imobiliar Ideal Residence, care se bucură de succes pe piața imobiliară după construirea ansamblului cu același nume în 2016-2018.

Principalele vecinătăți ale complexului sunt: Parcul Brâncuși, Centrul Medical Brâncuși, Stația de metrou Valea Ialomiței, Linia STB 168, centre comerciale și multiple insituții de învățământ.

Premiul oferit în cadrul campaniei este o garsonieră la cheie, dotată cu finisaje de calitate.

O casă cadou în Drumul Taberei Residence? Iată detaliile concursului prezentate de colegii de la Neatza în emisiune:

Înscrie-te la concurs acum pe homeZZ.ro!

  • Intră pe homeZZ.ro, în pagina concursului, salvează la favorite o proprietate din ansamblul Drumul Taberei Residence și poți câștiga o super casă chiar în acest ansamblu din București.
  • Sau, pentru șanse duble de câștig, vizitează ansamblul, fă un selfie acolo și intră pe homeZZ.ro, în pagina concursului, să trimiți poza pentru a participa la concurs!

Înscrie-te aici la concurs! Detalii complete și regulament disponibil aici.

O casă cadou în Drumul Taberei Residence?... Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1, pe 31 decembrie, de la ora 17:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x