Antena Căutare

Cum arăta Dani Oțil în copilărie. „Umblam în c*** gol și aveam un moț făcut cu apă și zahăr” – Video

Dani Oțil și-a întâlnit o mică sosie, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Matinalul a găsit doar mici diferențe și a descris felul în care arăta el în copilărie.

Pus pe șotii de dimineață, Dani Oțil l-a întâlnit în direct pe Eduard Mihail, un potențial miniDani, în vârstă de patru ani și 10 luni, pe care l-a determinat să arunce cu o jucărie către un televizor.

„Nu mai lăsați copiii în apropierea colegului meu”, a spus Răzvan Simion.

„Doar câteva mici diferențe: 1. Nu aveam părul ăsta absolut superb, nu mă tundea nimeni așa. Ai mei îmi făceau un moț cu apă cu zahăr; 2. Umblam în cucu gol la vârsta lui, dar aveam aceiași pectorali bine definiți, pentru că știam că voi fi un dependent de fitness. Eu până la 14 ani nu am fost la mare decât bebeluș”, a spus Dani Oțil.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrierile se fac aici.

„Te iubesc mami!". Gașca Zurli a lansat cea mai frumoasă declarație de iubire pentru mame! Video... Gașca Zurli în fața provocării celor cinci secunde! Cine a dat cele mai haioase răspunsuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x