Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arăta Răzvan Simion în copilărie. Imagine de când era mic

Răzvan Simion, cealaltă jumătate a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, era un puști mereu pus pe șotii în copilărie.

Cum arăta Răzvan Simion în copilărie. Imagine de când era mic

Visele din copilărie nu se uită niciodată și, ca fiecare dintre noi, Răzvan Simion își dorea în copilărie să urmeze o altă carieră decât cea actuală, de moderator de emisiuni. Răzvan a declarat că și-ar fi dorit să fie profesor de istorie.

Parte din copilăria sa a fost și Dani Oțil, colegul său de la Neatza, pe care îl știe de când erau la grădiniță. Cei doi s-au născut în Reșița. Răzvan și Dani au absolvit aceeași facultate împreună, la Timișoara și au lucrat împreună pentru un post de radio înainte de a deveni prezentatorii de la Neatza.

razvan si dani pe platoul de la neatza

Răzvan Simion și nebuniile copilăriei

Un accident din copilărie l-a determinat pe Răzvan să ajungă la operație estetică. El a fost urmărit de alți băieți cu bicicleta și din cauza unei lovituri ce i-a afectat buza acesta a trebuit să se opereze.

Năzbâtiile se țineau lanț. Răzvan purta ochelari când era mic și venea în mod reptat acasă cu ochelarii rupți. În copilărie, Răzvan povestește cum se spăla cu săpun de casă și mânca legume proaspete din grădina bunicii.

Chiar dacă timpul a trecut și Răzvan e acum unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, amintirile legate de copilărie, familie și prietenia cu Dani rămân vii, la fel ca pozele sale alb-negru.

Video