Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cum manageriem dezamăgirile copiilor? Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani" vine cu explicații

 

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică cum putem să gestionăm dezamăgirile copiilor.

În viața copiilor pot apărea tot felul de dezamăgiri, de la o notă mică la mate, pâna la o ceartă cu partenerul de joacă. Este important ca părinții să știe cum să gestioneze corect astfel de situații pentru a putea ajuta copiii și a construi o relație solidă cu ei. 

În situațiile în care copiii vin acasă dezamăgiți de o notă mică, trebuie stabilit dacă notele sunt mici după un standard al părinților sau un standard al copiilor. Faptul că vine acasă cu o notă mai mică poate să însemne o dezamăgire și atunci vorbim despre modul în care părinții pot să-i ajute să privească corect situația.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI