Antena Căutare

Cum manageriem dezamăgirile copiilor? Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani" vine cu explicații

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică cum putem să gestionăm dezamăgirile copiilor.

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică cum putem să gestionăm dezamăgirile copiilor.

În viața copiilor pot apărea tot felul de dezamăgiri, de la o notă mică la mate, pâna la o ceartă cu partenerul de joacă. Este important ca părinții să știe cum să gestioneze corect astfel de situații pentru a putea ajuta copiii și a construi o relație solidă cu ei.

În situațiile în care copiii vin acasă dezamăgiți de o notă mică, trebuie stabilit dacă notele sunt mici după un standard al părinților sau un standard al copiilor. Faptul că vine acasă cu o notă mai mică poate să însemne o dezamăgire și atunci vorbim despre modul în care părinții pot să-i ajute să privească corect situația.

Copilul tău e pasionat de tenis? Hai cu el la selecția Federației Române de Tenis!... El este romanul care face ceasuri pentru Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone si Papa Francisc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x