Antena Căutare

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului. Ce sfaturi oferă numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat ne spune cum ne ajută cifra destinului să construim o relație frumoasă și armonioasă cu partenerul de viață.

femeie si barbat stand frunte in frunte si zambind larg Galerie
Corina Stratulat ne vorbește astăzi despre comportamente în cuplu în funcție de cifra destinului. | Shutterstock

Corina Stratulat ne vorbește astăzi despre comportamente în cuplu în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului se calculează însumând cifrele din data noastră de naștere. Trebuie să obținem o cifră a destinului de la 1 la 9 care ne va indica ce vom deveni în această viață și la ce trebuie să fim atenți.

Relația de cuplu face parte din viața noastră, exact cum e și cariera.

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

În funcție de fiecare cifră de destin, partenerii dintr-un cuplu au anumite comportamente.

Cifra de destin 1

Persoanele cu cifra de destin 1 au o anumită doză de egoism. Acest lucru nu e neapărat rău, dar egoismul în exces poate dăuna în relație. Când vorbim de relație, vorbim de două persoane, de ideea de împreună. Tocmai de aceea, trebuie să fim atenți la doza de egoism.

Citește și: De ce pleacă femeile din relații, în funcție de structura lor numerologică. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

Cifra de destin 2

Persoanele care au cifra de destin 2 au tendința de a fi foarte atașate. Partea de atașament aduce mari dezechilibre. Odată ce ne-am atașat, ne distrugem inconștient pentru că nu mai putem vedea limpede ce nevoi are celălalt. Frica de singurătate distruge relația.

Cifra de destin 3

La 3, aceste persoane sunt foarte creative și au o imaginație bogată. Aceste persoane tind să fie superficiale, să se grăbească foarte mult și să nu se conecteze real la partener. De aceea, este indicat să acorde mai multă atenție partenului de cuplu.

Cifra de destin 4

Cei care au cifra de destin 4 au nevoia de stabilitate și vor dori mereu să își construiască lucruri stabile, concrete, temeinice și se duce foarte mult în tradiții. Provocarea pentru 4 este schimbarea. Persoanele cu cifra de destin 4 sunt reticente la schimbare.

Citește și: Care sunt calitățile unei mame, în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește totul

Cifra de destin 5

Aceste persoane au o apreciere deosebită pentru libertate. În cuplu, își va aprecia foarte mult partenerul dacă are parte de libertate.

Cifra de destin 6

Cei cu cifra de destin 6 tind către familie. Prin urmare, relația decurge ușor când vorbim despre o astfel de persoană. Ei trebuie să își asume responsabilitatea în general pentru familie și să o facă din bucurie.

Cifra de destin 7

Persoanele cu cifra de destin 7 pot fi indiferente și reci. Ei sunt buni observatori și sunt foarte critici, dar acestea lucruri îl vor îndepărta pe partenerul de cuplu.

Cifra de destin 8

Cei cu cifra de destin 8 sunt persoane foarte puternice și capabile, dar tind mereu să controleze. O astfel de relație, îi face pe partenerii de cuplu să fugă de lângă o persoană care vrea să îi controleze.

Cifra de destin 9

Aceste persoane tind mereu să se transforme, să treacă la un nou nivel pe toate planurile. De aceea, ei au pretenții de la partener. Atunci când partenerul de cuplu vrea să plece de lângă ei, 9 are tendința de a dramatiza.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x