Antena Căutare

Cum ne influențează data nașterii evoluția. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat

Corina Stratulat, numerolog și antrenor pentru destin, a povestit în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” cum ne influențează data nașterii evoluția. Iată ce explicații a oferit specialistul în numerologie.

colaj corina stratulat si numerologie Galerie
Corina Stratulat, numerolog și antrenor pentru destin, a povestit în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” cum ne influențează data nașterii evoluția | Shutterstock, Antena 1

Numerologul Corina Stratulat a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre cum ne influențează data nașterii evoluția ca oameni, în relațiile cu ceilalți, dar și în cele profesionale. Specialistul în numerologie a explicat fiecare etapă a vieții noastre.

„Totul evoluează, că ne place sau nu. Dacă vorbim de un om, e foarte interesant să aflăm în ce etapă a vieții se află, ca să nu lenevească, să nu ignore ceea ce e important, să se plângă că viața e grea și că nu-i merge bine”, a început numerologul Corina Stratulat.

Citește și: Cum ne împlinim visurile, în funcție de cifra destinului. Sfaturi de la numerologul Corina Stratulat

Cum ne influențează data nașterii evoluția. Explicațiile numerologului Corina Stratulat

Specialistul în numerologie a povestit cum ne influențează data nașterii evoluția. Așa cum a explicat și antrenorul pentru destin, avem acel ciclu de nouă ani și anumite etape a câte nouă ani. În funcție de vârsta la care suntem fiecare, putem vedea de ce să ne preocupăm și să evoluăm corect.

De când ne naștem și până la vârsta de nouă ani, suntem într-o continuă dezvoltare a psihicului, a caracterului: „Copilul în această etapă de viață este ca un Soare, este unic și trebuie să respectăm asta. E influențat de ceea ce vede, copiază cam tot”, a spus specialistul.

Citește și: Cele mai populare nume de copii în anul 2023. Care sunt preferințele părinților

Între 9-18 ani, ne dezvoltăm din punct de vedere emoțional: „Apar sentimente și emoții, și pozitive, și negative. Devin foarte importante relațiile sociale, nu doar relația cu familia. Copilul are nevoie să fie integrat în cât mai multe grupuri, să experimenteze diversitatea”, a continuat Corina Stratulat.

Intervalul 18-27 de ani este o perioadă în care trebuie să experimentăm foarte mult, să învățăm tot felul de lucruri și apare o dezvoltare informațională, nu doar teoretică.

Citește și: Numărul de la mașină poate spune multe despre șofer și ce incidente ar putea avea în trafic. La ce trebuie să fie atent

„Până la vârsta de 27 de ani, trebuie să ne expunem să facem tot felul de lucruri. Dacă un om consideră că a ajuns într-un loc de muncă nepotrivit, nu are rost să stea. Tocmai aici este perioada în care ne putem împrăștia, pentru a experimenta și construi pe o bază solidă. Construcția pe o bază solidă și în ceea ce privește cariera, dar și familia, se întâmplă în etapa a patra”, a precizat ea.

Între 27 și 36 de ani, oamenii muncesc destul de mult și parcă simt că nu mai văd luminița de la capătul tunelului, dar e o perioadă care aduce o bază solidă.

„Partea interesantă pe care mulți nu o știu și de care nu profită este următoarea etapă, între 36-45 de ani. O numim etapa Jocker, pentru că noi dacă facem un efort oricât de mic, nu suntem leneși, cumva tot Universul sau Dumnezeu vine și ne înmulțește acel efort. Este a cincea etapă, cifra cinci reprezintă Dumnezeu întrupat și atunci, dacă noi riscăm un pic, dacă testăm tot felul de lucruri, ajungem la progres.

Sunt mulți oameni care aici lenevesc și așteaptă să li se dea, se victimizează și tocmai că pierd și suferă în următoarea etapă. E foarte important să fim activi, să mai testăm lucruri, chiar dacă poate nu suntem mulțumiți de ce am studiat sau de ce am reușit până atunci. Există o criză de vârstă și la bărbați, și la femei. Dar e într-un sens bun, deoarece scăpăm de lucruri care nu ne mai ajută”, a mai continuat numerologul.

Apoi ne ducem în etapa a șasea, care presupune echilibru, armonie: „Cumva, ne-am alăturat, ne-am jucat, am văzut cumva și lucruri noi și cumva începem să curgem cu viața, nu ne mai luptăm, nu ne mai agresăm cumva nici fizic, nici psihic”, a spus Corina Stratulat.

De la 54 la 63, vom începe să ne căutăm sensul cu adevărat, dacă nu am făcut-o până atunci. Apare o căutare spirituală, este a șaptea etapă. Cifra șapte este conexiunea cu Dumnezeu, așa că foarte mulți aici se reîntorc la cine sunt ei de fapt și care e rolul lor pe Pământ.

„Între 63 și 72 de ani, avem recunoașterea lumii în care suntem. Tot ce am construit, ce am dăruit, vedem cumva și lumea cum ne percepe, aici primim recunoașterea celorlalți. Aici, mulți dintre noi suferă”, este de părere specialistul.

În a noua etapă, între 72-81 de ani, există o transformare totală, clar se trece într-o nouă etapă. Clar aici oamenii trebuie să inspire, să fie profesorii celorlalți prin bunătatea lor, prin blândețe.

„La 81 de ani, începe un nou ciclu, o nouă viață. Aici suntem din nou copii”, a încheiat Corina Stratulat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x