Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Tăticul anului! Cum poți să mergi pe stadion cu fetița și să te uiți liniștit la meci! Un bărbat a găsit soluția (VIDEO)

 

S-a descoperit cine este cel mai tare tătic al anului! Un bărbat a vrut neapărat să meargă la un meci de fotbal, dar a trebuit să găsească o metodă de a-și distra fiica!

Se spune că cea mai grea meserie din lume este cea de părinte, doar că un bărbat a reușit să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Ajuns pe stadion, tăticul a găsit cea mai tare metodă de a ține copilul ocupat: a palmat telefonul mobil cu desene animate, a plasat în mâinele celui mic gustărele și...astfel s-a putut uita omul liniștit la meci, fără să se facă de râs!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi momentul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI