Antena Căutare

Cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli

Pizza este unul dintre cele mai populare preparate din lume. Există nenumărate rețete clasice și adaptate pentru toate gusturile, iar dintre acestea vom afla cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli.

Pizza cu chorizo și pizza de post
Sortimente de pizza delicioasă ca în Napoli într-o pizzerie din București

Direct dintr-o pizzerie din București, Adina Lăcătușu, reporter la Neatza cu Răzvan și Dani, ne dă detalii despre cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli.

Cea mai apreciată, considerată regina livrărilor în pandemie este, de departe, pizza, iar dintre sortimentele cele mai îndrăgite de cumpărători, pizza italiană ca-n Napoli este in top.

Este acea pizza cu chorizo, ceapă, gorgonzola și sos de roșii.

Citește și: Pizza de casă. Rețeta incredibil de gustoasă din bella Italia

Deci dacă dorim să preparăm acasă o pizza delicioasă ca în Napoli, întâi facem rost de aceste ingrediente. În ceea ce privește blatul de pizza, nu mai este un secret, acesta se prepară simplu, din făină cu apă și drojdie, opțional și ulei de măsline.

Iar pentru că suntem în post, putem adapta rețetele de pizza și în această variantă. ca și topping se pot folosi legume mexicane, roșii, iar în loc de brânză se poate folosi tofu.

Alături de burgeri și cartofi prăjiți, pizza este în topul livrărilor de mâncare pentru acasă sau la birou.

Pentru a afla de unde puteți comanda o pizza delicioasă ca în Napoli, accesați materialul video de mai sus!

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Gemenii au parte de evenimente neașteptate la locul de muncă, află ce se întâmplă cu... Rețetă de pandișpan cu mac și bezea, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x