Antena Căutare

Cum putem prepara peștele în funcție de tipul acestuia pentru un gust maxim

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne dezvăluie secretul celor mai gustoase preparate din pește, dar și cum putem prepara peștele în funcție de tipul acestuia pentru un gust maxim.

Pentru că suntem in postul Crăciunului și beneficiem de multe zile cu dezlegare la pește, Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne oferă în direct dintr-un magazin pescăresc, sfaturi despre cum putem prepara peștele în funcție de tipul acestuia pentru un gust maxim.

Există pe piață foarte multe sortimente de pește, însă ceea ce ar trebui știut este că nu tot peștele se poate prepara după aceeași metodă, fie de prăjire, grătar sau la cuptor.

Citește și: Idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă. Saramura de pește tradițională

Sunt sortimente de pește care merg foarte bine la grătar, alte sortimente de pește se prepară la cuptor și altele prin prăjire.

Pentru prăjire merg pești mici cum ar fi: șprotul, stavridul, carasul, hamsii, baby hering, obleți, etc.

Peștii foarte mari și cu mai puțină grăsime merg foarte bine la cuptor, iar peștii mari, cu multă grăsime, merg la grătar.

Urmăriți videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe despre cum putem prepara peștele în funcție de tipul acestuia pentru un gust maxim!

Tot ce ar trebui să știm despre suplimentele alimentare înainte de a le consuma... Rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x