Antena Căutare

Cum să faci grătar cu ajutorul motorului de la mașină? Nu încercți asta acăsă! - VIDEO

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum să faci grătar cu ajutorul motorului de la mașină.

Într-un video explicativ, un bărbat a arătat cum se poate face un grătar cu ajutorul mașinii, în cazul în care este în pustietate și ai poftă de un berbecuț. Acesta a amplasat un stativ în dreptul roților și a arătat modul cum ele se mișcă atunci când mașina este accelerată.

A aranjat frumos friptura pregătită pentru rotisorul improvizat, a aruncat câteva lemne „la mișto” sub gratare și a dat drumul la treabă! Nu a uitat nici de condimente, astfel că s-a folosit de un mop pentru a unge bucățile imense de carne cu un sos preparat special pentru super grătarul lui.

Premieră în televiziune! Neatza cu Răzvan și Dani emite din cel mai important centru de colete EMAG din România... Dragostea învinge totul, chiar și gratiile de la închisoare! Iată ce poate face un bărbat pentru iubirea vieții lui - VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x