Căutare Live

Cum să prepari o rețetă cu pui rapidă și delicioasă. Sosul care dă gust când nu ai timp de zăbovit în bucătărie

La Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul de serviciu care ne încântă aproape zilnic cu rețete delicioase, nu ar fi putut reuși să finalizeze rapid rețeta pe care a gândit-o fără Maggi.

Vlădutz a pregătit papricaș cu noua bază pentru mâncare cu pui de la Maggi

Antena 1

Bucătarul a ales să prepare papricaș de pui cu găluște, iar pentru această rețetă a avut nevoie de un sos pentru un plus de gust și aroma.

Ingredientul secret pe care l-a folosit a fost “Maggi Marketplace - Bază pentru mâncăruri in format lichid cu pui”. Produsul se folosește pentru condimentarea cărnii înainte de preparare.

Așadar, după spălarea, curățarea și tăierea cărnii, Vlăduț a lăsat-o în sos pentru a căpăta o aromă delicioasă și a deveni mai fragedă.

Citește și: Papricaș de pui cu smântână. Rețetă din bucătăria ungurească

Produsul concentrat, lichid, din ingrediente naturale este ideal pentru orice fel de prepart care conține carne de pui, inclusiv ciorbe, supe, tocănițe sau ciulama. Puiul poate fi lăsat să se odihnească în această bază, iar între timp gospodinele și gospodinii se pot ocupa de tocatul și prepararea legumelor pentru mâncare.

“Maggi Marketplace - Bază pentru mâncăruri in format lichid cu pui” poate contribui la prepararea unor mâncăruri delicioase, care să readucă pe buze gustul copilăriei, amintind de bucatele gătite de mama sau bunica.

CONCURS! Învață să prepari acasă o cafea perfectă și aromată și câștigă un cappucinator și pachete Supremo... Rețetă de supă Tom Yum, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...
Ultimele știri
x