Bucătarul a ales să prepare papricaș de pui cu găluște, iar pentru această rețetă a avut nevoie de un sos pentru un plus de gust și aroma.
Ingredientul secret pe care l-a folosit a fost “Maggi Marketplace - Bază pentru mâncăruri in format lichid cu pui”. Produsul se folosește pentru condimentarea cărnii înainte de preparare.
Așadar, după spălarea, curățarea și tăierea cărnii, Vlăduț a lăsat-o în sos pentru a căpăta o aromă delicioasă și a deveni mai fragedă.
Citește și: Papricaș de pui cu smântână. Rețetă din bucătăria ungurească
Produsul concentrat, lichid, din ingrediente naturale este ideal pentru orice fel de prepart care conține carne de pui, inclusiv ciorbe, supe, tocănițe sau ciulama. Puiul poate fi lăsat să se odihnească în această bază, iar între timp gospodinele și gospodinii se pot ocupa de tocatul și prepararea legumelor pentru mâncare.
“Maggi Marketplace - Bază pentru mâncăruri in format lichid cu pui” poate contribui la prepararea unor mâncăruri delicioase, care să readucă pe buze gustul copilăriei, amintind de bucatele gătite de mama sau bunica.