Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum să-ți întâmpini bărbatul acasă, dacă vrei o căsnicie fericită! Sfaturile din 1960!

Acum jumătate de secol, într-o societate patriarhală, femeia era supusă bărbatului și încerca să fie soția perfectă și să îi intre în grații, indiferent de situație.

Acum jumătate de secol, într-o societate patriarhală, femeia era supusă bărbatului și încerca să fie soția perfectă și să îi intre în grații, indiferent de situație.

Recent, pe internet a început să circule o imagine cu un text extras dintr-un ghid al femeilor pentru a avea o căsnicie fericită:

”Nu trebuie să uitați, că pentru sosirea soțului de la serviciu, trebuie să vă pregătiți zilnic. Pregătiți copiii, spălați-i, pieptănați-i, și schimbați-i în haine elegante. Ei trebuie să se alinieze și să-l salute pe tatăl lor, atunci când intră pe ușă.

Pentru asemenea situație puneți-vă un șort curat și încercați să vă înfrumusețați - de exemplu, legați părul cu o fundă… Nu intrați în discuție cu bărbatul, amintiți-vă, cât de obosit este, și cu ce trebuie el să meargă în fiecare zi la serviciu, de dragul vostru - hrăniți-l în liniște, și doar după aceea, când el își va termina de citit ziarul, puteți încerca să vorbiți cu el!” (citește continuarea)

Urmărește clipul video din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro