Antena Căutare

Cum se va face încheierea mediilor anul acesta! Informații pentru elevi, părinți și profesori

Marina Manea, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar București, a explicat modalitățile prin care mediile elevilor pot fi încheiate, întrucât școlile, universitățile și grădinițele rămân în continuare închise.

Ministerul Educației și Cercetării a transmis o adresă tuturor Inspectoratelor Școlare, o adresă în care se explică punctual modalitățile prin care mediile elevilor pot fi încheiate.

La finalul aceste adrese, profesorii vor găsi în funcție de specificul fiecărei cllase, modalitatea prin care vor putea să încheie situația școlară a elevilor.

În București majoritatea elevilor au acces la internet, dar cu toate acestea materia care nu a fost parcursă, va fi recuperată anul viitor.

Ai luat amendă pentru nerespectarea măsurilor ordonanțelor militare și nu ai bani să o plătești? Uite ce trebuie să faci!

Pentru elevii din clasele terminale a VIII-a și a XII-a, există opțiunea de a parcurge materia online sau de a merge la școală, în vederea pregătirii examenelor finale. În acest sens se va organiza un sondaj, pentru a se știi câți elevi vor participa fizic la școală, pentru această pregătire și care este numărul celor care vor participa online. Se va face o planificare a acestor profesori care vor suține atât în sala de casă, cât și pnline, cursurilede pregătire.

Ce trebuie să ştii dacă nu-ţi poţi plăti ratele la bancă. Soluţii pentru clienţii izolaţi la domiciliu sau aflaţi în carantină

În ce privește indulgența privind elaborarea subiectelor pentru evaluarile și examenele baționale din acest an, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al municipiului București spune că exameneel vor fi date exceptând materia din semestrul al doilea din anii terminali.

Urmăriți mai multe informații accesând clipul video de mai sus, rezentata în cadrul emisunii Neazta cu Răzvan și Dani.

Smiley News: Hoţi arestaţi după ce au uitat la locul faptei declaraţia pe proprie răspundere... Mai ceva ca-n cascadorii râsului! Dorel în acțiune pe timp de pandemie! Râzi cu lacrimi! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x