Antena Căutare

Cum te protejezi de poluarea din aer. Regulile de aur pe care trebuie să le respecți întotdeauna

Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa, însă zilele trecute, nivelul de poluare a atins valori record, fiind depășite și cu 900 la sută. Mădălina Vasile, reporter al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a aflat cum ne putem proteja în această perioadă.

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a stat de vorbă cu managerul Institutului ”Marius Nasta” din București, care a explicat cum ne putem feri de poluare.

”Poluarea nu produce o afecțiune anume, dar creșterea nivelului de poluanți din aerul pe care-l respirăm va duce acutizarea afecțiunilor pe care le avem, iar dacă expunerea este cronică poate să determine declanșarea unor boli cronice - astm cronic, BPOC.”, a declarat dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului ”Marius Nasta” din București.

Întrebată dacă aerisim sau nu locuința în această perioadă, aceasta a explicat: ”Obligatoriu aerisim camera, însă este bine să alegem momentul când facem asta, și anume când nivelul de poluanți este mic. Dacă mergem afară când este poluare este bine să avem medicația la noi, vorbesc aici de cei care au afecțiuni pulmonare. Când vine vorba de oamenii sănătăși, spălatul mâilor rămâne valabilă. Ar trebui, de asemenea, să renunțăm la atingerea feței, dar și să curățăm fața și mucoasa nazală.”

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Nu, nu e glumă! Coronavirusul schimbă totul în lumea maneliștilor. Artiștii acce... Mesajul hazliu transmis de o tânără mamei ei la ”Neatza”: ”Când eram copil, era iubirea vieții ei. Între timp au apărăut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x