Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Dă volumul mai tare, te vor trece fiorii! Damian Drăghici și Maia Morgenstern din serialul Sacrificiul au lansat o super piesă

Pe timp de izolare, Damian Drăghici a lansat piesa „Pentru români”, o melodie realizată în colaborare cu actrița Maia Morgenstern, alături de care joacă în serialul Sacrificiul!

Prin intermediul unui apel video, Damian Drăghici a dezvăluit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani faptul că a lansat o piesă extraordinară, dedicată românilor.

DAMIAN DRĂGHICI ȘI MAIA MORGENSTERN AU LANSAT O SUPER PIESĂ

Momentul a fost special, căci am avut ocazia să îl vedem pe Damian Drăghici în ipostaza de tată, având grijă de fiul său, Andrei Yeshua.

CITEȘTE ȘI: Video de senzație! Cum arăta Ramona de la Neatza, când era mică! „Tata bea cu prietenii, lua muzicuța și mă punea să dansez Lambada”

Chiar dacă a fost în izolare, artistul nu a neglijat nici cariera muzicală! Acesta a lansat piesa „Pentru români” împreună cu Maia Morgenstern, din distribuția serialului Sacrificiul.

CITEȘTE ȘI: Damian Drăghici a oferit un nou spectacol, de ziua lui, de la balcon! A avut parte de o surpriză colosală din partea vecinilor! VIDEO

Se pare că este vorba despre un remix al piesei cântate de la balcon, cu ocazia zilei sale de naștere.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre ce plănuiește Damian Drăghici!