Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani a chemat muncitorii acasă la el, dar a trăit un adevărat șoc! Ce a descoperit înăuntru

 

Dani Oțil a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută atunci când a avut muncitori în locuința sa! Lucrurile nu au mers deloc așa cum se aștepta simpaticul matinal!

SImpaticul matinal a povestit că a angajat niște muncitori pentru a face niște lucrări la el acasă. Cei doi angajați nu au făcut absolut nimic timp de o lună de zile, doar făceau glume unul pe seama celuilalt.

„Timp de o lună de zile i-am găsit doar mâncând pe gresia nedesfăcută. Au zis că dacă desfac cartonul ăla, ei pe ce mai mănâncă?”, a glumit Dani!

Dar asta nu e tot! Ceea ce a urmat întrece orice fel de imaginație! Oțil a povestit despre întâmplările amuzante ale prietenilor săi în materie de construcții și așa am aflat și cum poți trece cu jumătate de corp prin tavanul celui de la etajul inferior! 

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să te amuzi copios!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI