Antena Căutare

Dani, chef în bucătărie! Matinalul s-a apucat de gătit și le-a împărtășit fanilor cea mai gustoasă rețetă de supă: "Combinația este genială"

Glumeţ, uşor sarcastic din fire, când situaţia o cere, și pasionat de motociclete și enduro. Dani Oțil are toate ingrediente reţetei de succes, în ochii doamnelor şi domnişoarelor. Însă, de curând, "a mai adăugat puţină sare, de gust".

Glumeţ, uşor sarcastic din fire, când situaţia o cere, și pasionat de motociclete și enduro. Dani Oțil are toate ingrediente reţetei de succes, în ochii doamnelor şi domnişoarelor. Însă, de curând, "a mai adăugat puţină sare, pentru gust".

Simpaticul matinal s-a apucat de treabă în bucătărie și le-a împărtăşit şi fanilor săi una dintre reţetele pe care acesta le pregăteşte cu plăcere. Acum, fetelor, puteți ofta luuung!

"Din când în când fac şi băieţii câte o supă. Mie îmi iese una singură din gama... Supa-crema morcov şi cartof dulce fiert, dar nu până se înmoaie de tot. Sare, piper, puţin ulei de măsline de bună calitate şi gata. Dacă vi se pare dulce, se poate adăuga iute (ardeiul nostru clasic sau praf de chili) - combinaţia e genială", a scris Dani pe pagina sa de Facebook.

Vișinescu din Galați, în hohote de râs la ”Neatza”! ”La 80 de ani, când se retrage din muzica, Ristei o să umble cu apom... Ține-o pe asta! Răzvan, către Dani: ”Știi cu cine mă compară în ultima vreme lumea? Cu Marcel Toader! Cică trăiesc pe sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x