Antena Căutare

Dani Oțil, atac dur la adresa tinerilor de azi! Gestul matinalului i-a șocat pe toți! „Deși au ouăle goale...”

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Matinalii s-au săturat de ultima modă vestimentară, așa că au luat măsuri drastice!

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Matinalii s-au săturat de ultima modă vestimentară, așa că au luat măsuri drastice!

Răzvan Simion şi Dani Oţil au criticat aspru moda în care tinerii aleg să meargă cu glezna la vedere, chiar dacă afară e iarnă și în partea de sus poartă o geacă extrem de groasă.

Se pare că acest detaliu nu este pe placul matinalilor, care au decis să ia măsuri și să îi învețe pe tineri că, pentru moda cu glezna la vedere, există și moda cu fularul peste gleznele dezgolite!

Răzvan și Dani chiar au făcut un show de zile mari, pe care îl poți urmări în clipul video de mai sus, din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

„Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce trebuie să faci ca să atragi fericirea. Dani a primit o propunere pentru... pelvisul lui... Vestea momentulul despre Cristina Neagu! Ce se întâmplă cu handbalista, după operația la genunchi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x