Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani + Flavia = parfum! "Uite cum miroși. Apoi întrebi de ce nu te țin în brațe!" Replica blondei e savuroasă!

 

Oricine o vede pe Flavia întoarce capul, sunteți de acord cu noi, da? Chiar și Dani, cârcotașul care, în această dimineață, a avut ceva reclamații la adresa colegei de emisiune. 

Dani nu mai poate respira din cauza Flaviei și a parfumului său, aplicat prea des și prea mult, spune el. De aici, o întreagă filosofie cu privire la a fi sau a nu fi parfumat.

"Există o rasă de femei care se dau cu parfum înainte de a se băga în pat. Și apoi întreabă: de ce nu mă ții în brațe până dimineață? Eu vreau să dorm, nu să respir primăvară", explică matinalul.

Dar stați așa, că vine replica Flaviei!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe