Antena Căutare

Dani, în lacrimi în platoul de la Super Neatza. Ce surpriză i-a făcut Răzvan: „Nici nu starăm depărtați, nici nu furăm supărați”

Dani Oțil s-a întors la Super Neatza, după o lună de absență. Răzvan Simion i-a recitat o baladă personalizată, iar Dani nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Colaj cu Răzvan și Dani Galerie
Răzvan Simion i-a pregătit o surpriză emoționantă lui Dani Oțil | Antena 1

Răzvan Simion a pregătit câteva versuri emoționante pentru Dani Oțil, care s-a întors din Malta. Cei doi prezentatori de la Super Neatza s-au reunit, iar acest moment a fost încununat de un mesaj sensibil.

Răzvan Simion a recitat câteva versuri, iar Dani Oțil nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Matinalul a dat vina pe „o muscă” apărută în platou, însă cu toții au știut ce anume l-a sensibilizat pe prezentatorul care a fost absent 30 de zile.

Răzvan Simion i-a spus în versuri colegului său că i-a lipsit, având în vedere că sunt prieteni din copilărie și că niciodată nu au fost la distanță unul de celălalt, sau supărați unul pe celălt. La final, Răzvan a spus replica haioasă care definește cuplul lor de prezentatori: „Unul e Răzvan și Dani”.

Citește și: Dani Oțil a primit un mesaj de la Florin Salam, după ce matinalul s-a filmat fredonând o piesă de dor de-ale manelistului

Moment emoționant la întoarcerea lui Dani la Super Neatza. Versurile recitate de Răzvan Simion i-au adus lacrimi în ochi colegului său

Versurile care l-au emoționat pe Dani Oțil au fost:

„Și acum că ai venit

Să știi că mi-ai cam lipsit

Că-n atâția ani, frăție

Încă din copilărie

Nici nu starăm depărtați

Nici nu furăm supărați

Că la noi nu contează banii

Unul e Răzvan și Dani”

Răzvan și Dani s-au îmbrățișat în aplauzele colegilor din platou:

„S-a dus momentul de tandrețe. S-a dus momentul lăcrămos. Du-te și mucește!”, i-a spus Răzvan colegului său.

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă la Neatza, în lipsa tatălui său. Cum sună vocea micuțului Tiago | VIDEO

Înaintea lui Răzvan, membrii echipei Super Netza au făcut un roast pentru Dani:

„Noi nu am venit să facem un roast pentru tine, ci să-i părâm pe colegii noștri care au încercat să-ți ia locul prin diverse metode. Începem cu Bucălae care a făcut abuz de cămașa ta piersicuță, a rămas doar gulerul de ea, aveai niște crampoane de fotbal, s-au apucat de fotbal și s-au lăsat după două săptămâni, au venit și certați. Au încercat să facă diverse sporturi, așa cum faci și tu, să-și crească musculatura și uite-i cum arată. Ca să pară puțin câștigători, ți-au luat și cupele din vitrină și-au pus câte una la ei acasă. Ristei îți folosește în fiecare dimineață crema de ochi, dar nu arată nimeni ca tine. Chiar dacă în fiecare dimineață încearcă fiecare dintre cei trei, nu ajung să aibă calmitatea și liniștea ta pe care mi-o dai în fiecare dimineață. Aș vrea să spun că mi-a fost cel mai dor de tine și în fiecare zi am spus cu voce tare la televizor acest lucru”, a spus Ramona Olaru.

Unde a fost plecat Dani Oțil. De ce a lipsit o lună de la Super Neatza

Dani Oțil a petrecut o lună la filmări, în Malta, în calitate de prezentator al show-ului care va fi disponibil în curând pe Antena 1, Power Couple România.

”Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza. Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările pentru Power Couple România, care s-au încheiat de curând.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela, imagine emoționantă alături de fiul lor. Oamenii au fost fascinați: "Băiatul parcă e decupat din revistă"

Super Neatza cu Răzvan și Dani începe căutarea pentru Cel mai sexy tătic. Cum poți participa... Primul lucru pe care l-a făcut Dani Oțil când s-a întors în România. Cum l-a surprins Gabriela Oțil în prezența micuțulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x