Antena Căutare

Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă la Neatza, în lipsa tatălui său. Cum sună vocea micuțului Tiago | VIDEO

Ediția de Super Neatza de pe 12 octombrie 2023 a fost una cu multă veselie pentru că în platou s-a aflat Tiago, fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil. Fanii emisiunii au fost încântați să vadă cât a crescut Tiago, dar și să-l audă vorbind.

Colaj cu Tiago Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru Galerie
Tiago Oțil a fost prezent în platoul de la Super Neatza | Antena 1

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, iar fanii emisiunii au ocazia de a participa la cncursul Ce se întâmplă cu Dani? și să răspundă cât mai creativ la această întrebare. În absența lui Dani, Gabriela și Tiago au fost la Super Neatza. Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a defilat la rubrica Stil de Succes by Ellida Toma, iar fiul ei a fost și el prezent în platou. În timp ce mama lui Tiago a defilat, băiatul a stat în compania lui Florin Ristei, a lui Radu Bucălae și a lui Cuza și a aplaudat cuminte.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela, imagine emoționantă alături de fiul lor. Oamenii au fost fascinați: "Băiatul parcă e decupat din revistă"

Neatza cu Răzvan și... Tiago. Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă în platou, în lipsa tatălui său. Cum sună vocea băiețelului

Prezența lui Tiago a făcut deliciul tuturor celor prezenți la Super Neatza.

Micuțul Tiago a început să vorbească și este în perioada în care răspunde cu „Da” la toate întrebările, iar Răzvan Simion nu a ratat momentul de a face câteva glume referitoare la colegul și prietenul său de-o viață.

-Tiago, unde e tati? Că m-a lăsat cu grădinița! Ai idee unde e tati? E adevărat că atunci când se va întoarce îi va da 10 mii de euro lui Răzvan de tot? Și lui Puberu 5 mii de euro cash? E o promisiune?”, a glumit Răzvan.

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu fără strop de machiaj. Soția lui Dani Oțil s-a fotografiat cu Tiago, la primele ore ale dimineții

„Da”, a răspuns Tiago la toate întrebările, spre amuzamentul tuturor celor din platou.

„Are o monedă în mână. Îmi dai mie moneda?”, l-a mai întrebat Răzvan pe micuțul care i-a întins imediat moneda.

„Nu seamănă deloc cu ta-su”, a mai glumit Răzvan, referindu-se la „zgârcenia” lui Dani.

În platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a intrat magicianul Robert Tudor și a făcut un truc de magie, ajutat de Tiago.

Băiețelul a știut să sufle în pumnul magicianului pentru a face moneda să dispară și când a fost întrebat unde e moneda, Tiago a arătat că este după ureche.

Tiago Oțil a fost foarte cuminte și a stat în brațe la Răzvan, la Radu Bucălae și chiar pe umerii lui Florin Ristei.

Răzvan Simion a mai ținut să-i dea un „sfat” micuțului Tiago:

„Noi n-avem rușine. Când o să crești tu mare, rușinea să o dezvolți. Să ai așa o jenă. Să nu le spui oamenilor direct ce crezi despre ei și să nu faci toate măscările la televizor, bine?”, a spus colegul lu Dani Oțil.

„Da”, s-a auzit spunân Tiago.

„Cum nu găsesc eu pe cineva care să zică „Da”, a glumit Răzvan Simion.

Micuțul Tiago, fiul lui Dani și Al Gabrielei Oțil are 2 ani. Micuțul a fost przent la nunta părinților săi care a avut loc în acest an.

Citește și: Dani Oțil, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a pozat cu Tiago la malul mării: „Să vedem cât am crescut fiecare”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x