Antena Căutare

Dani, nemulțumit de Ziua Îndrăgostiților: „Este mare presiune pe toți băieții”. Flavia le-a luat apărarea femeilor - Video

Dani Oțil s-a declarat nemulțumit de felul în care este tratată Ziua Îndrăgostiților, spunând că lipsește echitatea, iar presiunea este asupra bărbaților.

Dani Oțil s-a declarat nemulțumit de felul în care este tratată Ziua Îndrăgostiților, spunând că lipsește echitatea, iar presiunea este asupra bărbaților.

Obiceiurile zilnice ale bărbaților sunt dezătute la Neatza. ”Dacă le-ai purtat împreună este normal să le dai jos împreună...”, a spus Dani.

„E o zi cu mare presiune pe toți băieții, deși este sărbătoarea cuplurilor, a dragostei, a lui și a ei, nu este doar a ei”, a spus Dani Oțil.

„Tindem în continuare să tratăm așa această sărbătoare”, a mai spus el.

Flavia a sărit în apărarea femeilor, amintind obiceiuri zilnice ale bărbaților ce sunt deranjante, cum ar fi aruncatul șosetelor din pat.

„Mie mi se pare că este egalitate. Mie mi se pare că sunt câteva zile pe an, nu foarte multe, în care puteți fi drăguți cu femeile”, a spus Flavia.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani".

Dani și Răzvan au acceptat provocarea „10 year challenge”. Cum arătau în urmă cu un deceniu. „Sunt mândru de munca mea” ... „Ne-am cunoscut după o rugăciune”. Rona Hartner și iubitul ei s-au întâlnit într-un mod inedit  – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x