Antena Căutare

Dani Oțil a cântat o manea, în direct! Și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui și a certat-o pe Ramona Olaru. „Ce e asta?”

Dani Oțil a cântat o manea, în direct, după ce și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui. Sigur, fără să aibă vreo legătură una cu alta. Matinalul a găsit motiv să o certe pe Ramona Olaru.

Dani Oțil a cântat o manea, în direct! Și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui și a certat-o pe Ramona Olaru. „Ce e asta?”
Ramona Olaru și Dani Oțil, cântând o manea, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mai exact, Dani Oțil s-a referit la aplicația TikTok, pe care a recunoscut că nu o înțelege pe deplin. De ce nu facem exerciții fizice pe bune, să ne folosească, în loc de acele provocări?

„E un fel de molimă a creierului. Dacă vă uitați la Tik-Tok fără sunet, veți vedea niște oameni care spre telefonul lor fac fix ca la noi la sanatoriu. Ramona se uită minute în șir la niște oameni care fac așa”. Bă, da la muncă nu mergeți? Ce formă de divertisment e asta?”, a spus Dani Oțil.

„Mie îmi plac tâmpeniile, domnul Dani”, i-a răspuns Ramona Olaru.

Dani Oțil și-a dat seama că, încet, se transformă în… Bunica lui, deoarece „o ia viața online înainte”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, Dani Oțil a cântat o manea, în direct, și l-a și admonestat pe Răzvan Simion, care nu i-a ghicit repertoriul.

Ce fac părinții pe întuneric, la căldură? Dani Oțil a știut răspunsul și a fost lăsat mască! „Fac oameni noi”... Roxana Nemeș, apariție sexi la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A încins spiritele și a lansat videoclipul piesei „Bine cu ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x