Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Dani Oțil a cântat o manea, în direct! Și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui și a certat-o pe Ramona Olaru. „Ce e asta?”

Dani Oțil a cântat o manea, în direct, după ce și-a dat seama că se transformă în… Bunica lui. Sigur, fără să aibă vreo legătură una cu alta. Matinalul a găsit motiv să o certe pe Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Dani Oțil, cântând o manea, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mai exact, Dani Oțil s-a referit la aplicația TikTok, pe care a recunoscut că nu o înțelege pe deplin. De ce nu facem exerciții fizice pe bune, să ne folosească, în loc de acele provocări?

„E un fel de molimă a creierului. Dacă vă uitați la Tik-Tok fără sunet, veți vedea niște oameni care spre telefonul lor fac fix ca la noi la sanatoriu. Ramona se uită minute în șir la niște oameni care fac așa”. Bă, da la muncă nu mergeți? Ce formă de divertisment e asta?”, a spus Dani Oțil.

„Mie îmi plac tâmpeniile, domnul Dani”, i-a răspuns Ramona Olaru.

Dani Oțil și-a dat seama că, încet, se transformă în… Bunica lui, deoarece „o ia viața online înainte”.

„Eu cred că mă transform în bunică-mea. O ia viața online înainte. Eu credeam că sunt destul de tare pe online, dar se pare că nu sunt atât de tare, că nu înțeleg toate lucrurile. Și bunică-mea atunci când i-a zis mama că ar vrea să-și ia un câine la Reșița în apartament i-a spus: «Dar ia-ți dragă o capră, să o și mulgi!» . Acum m-am trezit vorbind cu vorbele bunică-mii, că îi zic Ramonei că dacă tot faceți tot felul de provocări de pe Tik-Tok, de ce nu faceți o genuflexiune pe muzică? Adică să ne și folosească fizic, cum ar veni”, a mai spus Dani Oțil.

În plus, Dani Oțil a cântat o manea, în direct, și l-a și admonestat pe Răzvan Simion, care nu i-a ghicit repertoriul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro