Antena Căutare

Ups! Dani Oțil a dat din casă, din cauza unui MiniRăzvan și unui MiniDani! Ce greșeală a făcut de Ziua îndrăgostiților

Dani Oțil a dat din casă, fără să vrea, după ce un MiniRăzvan și un MiniDani l-au făcut să se dea de gol. Matinalul a făcut o greșeală imensă de Ziua îndrăgostiților.

Eduard Mihai și Eduard Andrei, care seamănă cu Răzvan Simion și Dani Oțil, au recunoscut că au deja iubite, deși sunt în școala primară. Apoi, matinalul i-a luat la întrebări, dar a ajuns să spună el mai mult decât ei.

Astfel, Dani Oțil s-a dat de gol că a uitat să îi ofere flori Gabrielei Prisăcariu, de Ziua îndrăgostiților.

„Și eu (am uitat, n.r.)! Dacă luăm flori, pierdeam avionul!”, a spus Dani Oțil.

El le-a spus celor doi puști ce să facă dacă vor ca prietenia lor să dureze – prilej să arunce o ironie și la adresa colegului său, Răzvan Simion.

„Nu vă dați bani împrumut și nu vă uitați la același gen de gagici și așa veți fi și peste 30 de ani! Eu am mare noroc că lui Răzvan toată viața i-au plăcut alea mai urâte!”, a spus Dani Oțil.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrierile se fac aici.

Are 12 ani și desenează dumnezeiește! Marie Stephanie Tudoroiu l-a impresionat pe Dani "După 13 ani ai voie să-i fa... „Gura mare!”. Codin Maticiuc a fost făcut fericit de Ramona Olaru! Răzvan Simion și Dani Oțil n-au avut niciodată guri m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x