Antena Căutare

Dani Oțil a testat live aplicația Bringo cu o listă de cumpărături surprinzătoare. Ce surpriză a avut când a venit livratorul

Dani Oțil a făcut un experiment și a testat aplicația Bringo, în ediția de vineri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Ceea ce a urmat l-a surprins din plin!

colaj foto cu dani otil folosind aplicatia bringo Galerie
Prezentatorul de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a făcut o comandă neașteptată prin Bringo | Antena 1

În ediția de vineri, 1 iulie 2022, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, Dani Oțil a decis să testeze aplicația Bringo. Nu oricum, ci într-un mod cu totul și cu totul surprinzător.

„Sunt foarte ocupat pentru că încerc să fac o comandă. Vreau să folosim aplicația Bringo și anume, vreau să ne folosim de shopper-ul nostru personal pe probleme pentru care până acum câțiva ani, trebuie să recunoașteți, nu vă gândeați că puteți face uz de un delivery. Eu sunt dispus să testez”, a dezvăluit Dani Oțil în ediția de vineri, 1 iulie 2022, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce a descoperit Dani Oțil atunci când a testat aplicația Bringo

Și ca provocarea să fie una cu adevărat mare, simpaticul matinal l-a pus chiar pe Vlăduț să facă lista de cumpărături. Bucătar iscusit și cu gusturi extrem de rafinate, acesta este mereu un client pretențios atunci când merge la cumpărături, fiindcă mereu caută doar cele mai bune produse. Tocmai de aceea, Dani Oțil l-a ales pe el să întocmească o listă de cumpărături pentru cei de la Bringo.

„Vrem așa: doradă patru bucăți, curățate, proaspete și fără solzi. Roșii românești coapte, dar nu foarte moi, și să aibă moț!”, iată doar o parte din produsele cerute de matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

După cum se poate observa, sarcina livratorului nu a fost una tocmai simplă, căci micile detalii pot face diferența în materie de cumpărături. Cu siguranță ți s-a întâmplat să trimiți pe cineva apropiat la magazin și să se întoarcă acasă cu produse ce nu îți sunt pe plac în totalitate.

Tocmai de aceea, Dani Oțil a vrut să vadă cât de bine funcționează aplicația Bringo și dacă aceasta poate să se ridice la nivelul celor mai exigente cerințe. Comanda a fost trimisă și cronometrul a pornit!

Nu a durat însă mult și livratorul Bringo și-a făcut apariția în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, care a adus punga cu toate cumpărăturile cerute. Testul adevărat abia apoi a început!

Cu multă atenție, prezentatorul a scos produsele din pungă și le-a studiat atent, ca să se asigure de faptul că a primit exact ceea ce a cerut. Apoi, la final, verdictul a fost evident pentru toți cei prezenți în platou: Bringo s-a ridicat la nivelul așteptărilor, căci livratorul Bringo a ținut cont de toate cerințele, oricât de mici au fost ele.

Descarcă aplicația Bringo și profită din plin de toate beneficiile! Găsești o varietate impresionantă de produse, așa că în mod sigur te vei simți de parcă ai fost chiar tu la magazin să cumperi ceea ce îți dorești. Poți să urmărești comanda în timp real și vei primi totul rapid. Poți plăti cu numerar, cu cardul direct în aplicație sau al livrare.

Dacă îți lipsește ceva din cămară sau dacă trebuie să cumperi un cadou, dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine sau pur și simplu vrei să te odihnești, aplicația Bringo e ajutorul tău de nădejde în orice situație.

Tort Cherry Dance. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 1 iulie 2022. Rețeta lui Vlăduț... Chiftele de vită cu oaie în sos de roșii. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 5 iulie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x