Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Dani Oțil, amintiri din tinerețe: "Când m-am mutat în București, mi-am schimbat mașina neagră cu una de fete, de un albastru ocean"

În urmă cu mulți ani, Dani Oțil și-a schimbat mașina neagră cu una de un albastru ocean. Asculta muzica celor de la Proconsul, iar când ajungea la facultate schimba pe cea a celor de la B.U.G. Mafia.

Dani Oțil, amintiri din studenție: "Când intram în Politehnică, ca să nu mă audă studentele că ascult Proconsul, schimbam imediat cu B.U.G. Mafia, o piesă din albumul "Băieți buni""

Amintirile primelor mașini îi crează nostalgie lui Dani Oțil. Anii tinereții și mașinile nemțești pe care le-a avut nu pot fi egalate de nicio mașină de astăzi: "Ca orice tânăr de 24 de ani, mi-am pus muzică în mașină, de valoarea mașinii. Am tunat-o audio".

Prezentatorul își amintește că printre singurele CD-uri pe care le avea, erau cele semnate de Proconsul. Din păcate, pentru că drumul de acasă până la birou era prea scurt, Dani nu apuca să asculte nici măcar o melodie, aștepta în parcare să se termine.
În schimb, la facultate se schimbă treaba. Dani asculta până la Politehnică Proconsul, iar după aceea își punea melodii de băieți răi!

Nu rata momentul video în care Dani Oțil dezvăluie în premieră experiențele sale tumultoase: