Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Dani Oțil, amintiri din tinerețe: "Când m-am mutat în București, mi-am schimbat mașina neagră cu una de fete, de un albastru ocean"

În urmă cu mulți ani, Dani Oțil și-a schimbat mașina neagră cu una de un albastru ocean. Asculta muzica celor de la Proconsul, iar când ajungea la facultate schimba pe cea a celor de la B.U.G. Mafia.

Dani Oțil, amintiri din studenție: "Când intram în Politehnică, ca să nu mă audă studentele că ascult Proconsul, schimbam imediat cu B.U.G. Mafia, o piesă din albumul "Băieți buni""

Amintirile primelor mașini îi crează nostalgie lui Dani Oțil. Anii tinereții și mașinile nemțești pe care le-a avut nu pot fi egalate de nicio mașină de astăzi: "Ca orice tânăr de 24 de ani, mi-am pus muzică în mașină, de valoarea mașinii. Am tunat-o audio".

Prezentatorul își amintește că printre singurele CD-uri pe care le avea, erau cele semnate de Proconsul. Din păcate, pentru că drumul de acasă până la birou era prea scurt, Dani nu apuca să asculte nici măcar o melodie, aștepta în parcare să se termine.
În schimb, la facultate se schimbă treaba. Dani asculta până la Politehnică Proconsul, iar după aceea își punea melodii de băieți răi!

Nu rata momentul video în care Dani Oțil dezvăluie în premieră experiențele sale tumultoase:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro