Antena Căutare

"Trebuia să veniți lățos ca noi." Dani Oțil, atac la tunsoarea perfectă a lui Klaus Iohannis: "Mâine, poimâine vă vedem bronzat"

Klaus Iohannis a susținut o altă conferință de presă în cadrul căreia toată lumea a putut observa faptul că președintele este proaspăt tuns și are o freză perfectă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în România există mai multe probleme, printre care se numără și saloanele de înfrumusețare și frizeriile închise.

În timp ce toți bărbații s-au ales, în această perioadă, cu o podoabă capilară lungă, președintele României, Klaus Iohannis, de-abia și-a etalat tunsoarea perfectă.

Klaus Iohannis a susținut o altă conferință de presă în cadrul căreia toată lumea a putut observa faptul că președintele este proaspăt tuns și are o freză perfectă.

Klaus Iohannis, atacat de șeful diplomației ungare: „Instigă la ură! Preşedintele României să acorde mai mult respect maghiarilor”

Dani Oțil a fost extrem de "revoltat" pe gestul șefului statului, căruia i-a reproșat faptul că s-a tuns și i-a mărturisit că ar fi trebuit să vină la conferință lățos, ca toți ceilalți bărbați care nu se pot bucura de o tunsoare, în vreme de pandemie.

"Lăsați-l să crească, nu-l mai tundeți. Trebuia să veniți lățos ca noi. Mâine, poimâine vă vedem bronzat, că mergeți la mare și noi nu putem să mergem la mare…” a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Klaus Iohannis, răspuns savuros după ce un jurnalist l-a întrebat unde s-a tuns

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o Klaus Iohannis, au existat mai multe curiozități din partea jurnaliștilor. Printre acestea, desigur, și una dintre cele mai importante: tunsoarea președintelui! Un jurnalist a venit în fața lui Iohannis și l-a întrebat unde a reușit să se tundă, iar răspunsul președintelui a fost savuros.

Ce spun francezii despre gafa uriașă a lui Klaus Iohannis! Copiii nu se mai întorc la școală din cauza unei știri false

„E cam criză și se vorbea foarte mult de frizeri… unde v-ați tuns? Că eu am încercat acasă, nu prea mi-a ieșit..” a spus jurnalistul, către Klaus Iohannis.

„Tot așa, acasă. Mai încercați…” i-a spus și Klaus Iohannis, după care a afișat un zâmbet larg.

Reacția președintelui a devenit virală și s-a distribuit cu repeziciune pe rețelele de socializare, oamenii amuzându-se de modul în care șeful statului i-a dat replică jurnalistului curios.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Gaşca Zurli, provocare pentru toți copiii! Ce joc le-a propus Fetița Zurli! |Video... Dani Oțil, așa NU l-ai mai văzut niciodată! A renunțat la picioarele de bărbat, pentru unele de femeie! Cum s-a distrat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x