Căutare Live

Bombardierii din România, puși la zid de Dani Oțil de la Neatza: „Nu vor să renunțe, că nu le iese”

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Oripilat de ținuta unuia dintre cameramanii din platou, Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut un comentariu savuros, în care i-a criticat mai ales pe bombardieri!

Pentru cei care urmăresc emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” nu mai este o noutate faptul că, uneori, Dani Oțil face remarci acide cu privire la anumite aspecte din viața de zi cu zi. De data aceasta, lucrul ce pare să îl fi deranjat a fost chiar ținuta unuia dintre cameramanii prezenți în platou.

DANI OȚIL I-A CRITICAT PE BOMBARDIERII DIN ROMÂNIA

Intrigat peste măsură de tricoul cu craniu al acestuia, matinalul a amendat alegerea vestimentară, explicând de ce nu este una potrivită pentru un bărbat trecut de prima tinerețe! Și criticile nu s-au oprit aici!

citește și: Dani Oțil, realizare incredibilă! Matinalul a bifat o reușită de excepție! "Nu speram la așa ceva!" | VIDEO

„Am văzut o doamnă trecută de prima, de a doua, a treia tinerețe, ciocănind deja la ușa celei de-a patra tinereți, care nu era în cea mai bună formă fizică. Și avea o ținută cu argintiu pe mov, ceva de speriat. Hai să ne jucăm vârsta. E deranjant la ochi”, a dezvăluit critic Dani Oțil despre preferințele vestimentare ale românilor, care aleg să poarte anumite ținute ce nu se mai potrivesc cu anii din buletin.

„La mare toți bombardierii poartă rochie, burtă, mușchi și tatuaj. Nu vor la nimic să renunțe, că nu le iese”, a mai continuat simpaticul matinal, glumind apoi pe seama pantalonilor cu turul jos.

citește și: Dani Oțil și sinceritatea lui debordantă despre "divele" care stau pe banii bărbaților: Du-te la muncă! Nimeni nu te suportă până la 30 de ani fără să fii muncit o zi în viața ta!

A fost un moment savurat nu doar de publicul de acasă, ci și de cei prezenți în platou, care s-au amuzat din plin de „pledoaria” făcută de colegul lor, care mereu s-a făcut remarcat prin ținutele atent alese.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi din plin remarcile acide făcute de Dani Oțil!

Râzi in hohote! Atenție, atunci când mergeți la tuns! Frizerul care te caftește! | Video... Dani Oțil, revoltat la maximum! Matinalul dă de pământ cu "divele"! "Mănânci în continuare fasole bătută,...
Ultimele știri