Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Demonstrație în direct! Dani Oțil a arătat lumii cum dansează fetele pe TikTok: "Toate stau cu..."

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a demonstrat, în direct, cum danseaza fetele pe aplicatia TikTok.

După ce a povestit cu mare suflu cum oamenii se duc după birou la cursuri de dans și stau despărțit doar de două tricouri ude, vorba unui dansator celebru, Dani s-a pus pe făcut comparații.

Cu ce? Cu celebrul TikTok, acea aplicație de video unde oamenii își încarcă tot soiul de activități pe care în prealabil le pregătesc și mai apoi le filmează spre a fi văzute de o lume întreagă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro