Antena Căutare

Dani Oțil, haz de necaz după ce Facebook și Instagram n-au funcționat:”Tu-ți dai seama că modelele au fost în somaj tehnic?”

Rețelele de socializare Facebook și Instagram au fost picate miercuri după-amiază, când n-au putut fi încărcate imagini, iar Dani Oțil s-a amuzat teribil astăzi, în direct. 

Rețelele de socializare Facebook și Instagram au fost picate miercuri după-amiază, când n-au putut fi încărcate imagini, iar Dani Oțil s-a amuzat teribil astăzi, în direct.

În direct, în cadrul emisiunii ”Neatza lui Răzvan și Dani”, Dani Oțil a făcut haz de necaz de aceasta întâmplare.

Citește și: Dani Oțil către Răzvan Simion: Am înțeles că foarte curând la verighetă se vor introduce și astfel de nebunii

”Facebook și Instagram n-au încărcat ieri fotografii. N-am văzut nicio poză de la Ed Sheeran, n-am știut dacă-l plouă sau nu pe Răzvan, n-am văzut ce ați mâncat ieri, n-am văzut dacă ați fost la sală. M-am gândit că modelele n-au avut, ieri, serviciu. Au fost, practic, în ”somaj tehnic.” N-au avut ce să lucreze.”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, sfaturi despre cum trebuie să te duci la festival: Dai muzica tare în mașină

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plâns că nu pot încărca imagini, miercuri după-amiază, în special în Europa şi America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar de asemenea întreprinderi şi organizaţii au fost afectate.

Răzvan Simion, impresionat de prestația cântărețului britanic Ed Sheeran: ”Un om cu o chitară a ținut în priză zeci de m... Imagini nemaivăzute de la competiția de viteză de la Reșița! Dani Oțil, clasat pe locul al treilea:”Noi, piloții, am scr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x