Antena Căutare

Dani Oțil: „O să vedem tot mai multe amante pe scaunul din spate”. Ce spune despre măsura de „spionare" a traficului din București

Instalarea unui număr mare de noi camere de supraveghere capabile să ofere imagini clare cu chipurile oamenilor aflați în traficul din București a stârnit o serie reacții. Subiectul a fost abordat și de matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezentând subiectul într-un mod care a făcut deliciul audienței.

colaj foto cu dani otil imbracat în galben si rasvan simion in gri in platoul de la neatza cu razvan si dani Galerie
Dani Oțil: „O să vedem tot mai multe amante pe scaunul din spate”. | Captură Video Neatza cu Răzvan si Dani

Primăria Capitalei a început să instaleze încă de la sfârșitul anului trecut zeci de camere de supraveghere la intrările în București pentru a monitoriza traficul. Aceste dispozitive pot detecta dacă șoferii poartă centura de siguranță sau dacă au trecut pe culoarea roșie. De asemenea, prin intermediul unui modul de detectare facială, autoritățile pot identifica și persoana care se afla la volan. Datele sunt stocate și vor fi furnizate doar Poliției la cerere, potrivit observatornews.ro.

Ce spune Dani Oțil despre instalarea camerelor de supraveghere care monitorizează traficul și șoferii în București: „O să vedem tot mai multe amante pe scaunul din spate”

Camerele de supraveghere instalate la intrările în București pot citi numerele de înmatriculare, măsura viteza vehiculelor și detecta dacă șoferul vorbește la telefon în timpul conducerii. Acestea înregistrează video orice încălcare a legislației rutiere. Primele camere au fost instalate pe Bulevardul Iuliu Maniu, dar în perioada următoare vor fi funcționale în 19 puncte de intrare în Capitală, în intersecțiile principale.

De la acest subiect, matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au început un dialog savuros în platoul emisiunii.

„E și altă problemă acum în București, deși în alte orașe nu s-a pus încă această problemă... Se pare că în mai multe intersecții deja s-au montat mai multe camere cu soft din ăsta de îți recunoaște mecla și încă nu sunt funcționale 100%, dar se testează. Problema românului știi care e, nu? Că recunoaște și mecla celui cu care erai în dreapta. Eu vă zic că o să vedeți tot mai multe amante pe scaunul din spate, nu zic mai mult… Dar sunt deștept și eu, nu am făcut 40 de ani degeaba!”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Dani Oțil ”s-a trezit” cu 15.000 de franci elvețieni în cont, fără să știe proveniența lor. Ce a făcut imediat după

„Să știți că în Europa, în multe țări în care ne lăudăm că am circulat, asta se întâmplă de mulți ani. Există și o zonă mai de bogați unde trebuie să declari dacă îți conduce altcineva mașina, pentru că, altfel, te sună nenea polițist și zice că te-a văzut la diverse din alea de plată, ți-a văzut mașina și nu erai tu. Te întreabă dacă ți-a fost furată. Deci asta se întâmplă în lumea civilizată aplaudăm, dar până la noi! Că în Drumul Taberei nu avem nevoie! De ce să ne recunoască ei facial!? Ce zic polițiștii, că în timp, cel care a tăiat toate benzile și care nu a fost amendat pe loc, pentru că nu a fost polițist acolo, va primi acasă o hârtie”, a mai spus Dani Oțil.

Citește și: Anunțul făcut de Dani Oțil, după 15 ani de matinal: „Multe dintre căsnicii ar trebui să fie ca relația mea cu Răzvan”

Antena 1 lansează concursul Azi pozezi, Neatza câştigi! şi îşi premiază zilnic telespectatorii cu 500 de Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x